Dr. Hervay Judit

Gyermekorvos

Dr. Hervay Judit vagyok, gyermekorvos.

2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően a II. Sz. Gyermekklinikán helyezkedtem el és kezdtem el a szakképzésemet. Az itt töltött idő alatt a tüdőgyógyászat felé irányult érdeklődésem, több klinikai vizsgálatban is részt vettem, illetve időm nagy részét a pulmonológiai betegek gyógyítására fordítottam.

Magam is édesanya vagyok, 2015-ben született az első, majd 2017-ben a második gyermekem. A velük töltött időt követően 2020-ban fejeztem be a szakképzésemet és 2021-ben sikeres csecsemő- és gyermekgyógyász szakvizsgát tettem.

A szakvizsga után egy gyermek-háziorvosi praxisban helyezkedtem el. Nagyon élveztem, ahogy végigkövethettem a gyermekek fejlődését és azt is, hogy a családokkal igazán szoros kapcsolatot sikerült kialakítanom. 

A családom időközben tovább bővült, jelenleg a harmadik gyermekemmel vagyok otthon. Mivel hiányzik a hivatásom és a kis betegek, ennek köszönhetően találkozhatnak most velem is az L33 Kids rendelőjében.

Mióta az eszemet tudom, könnyen megtalálom a közös hangot az egészen pici gyermekekkel (is), gyorsan a bizalmukba fogadnak. Ez is közrejátszott abban, hogy a gyermekgyógyászatot választottam hivatásomnak. Munkám során igyekszem a legfrissebb ajánlásokat követni és tudásom legjavát nyújtani.

Szeretettel várom a kis betegeket!