Dr. Háromszéki Béla

Gyermekbőrgyógyász

2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetem általános orvosi karán, majd néhány évet Németországban töltöttem, mely idő alatt sebészeti gyakorlati tapasztalatra tehettem szert. A bőrgyógyászatban, mint hibrid szakmában találtam meg a manualitás és a vizualitás olyan elegyét, ami számomra leginkább megfelelő. 7 évig erősítettem a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet nívós gyermekbőrgyógyász csapatát, ahol értékes szakmai tapasztalatokat gyűjthettem nap mint nap. A gyermekekkel nagyon jól megértem magam, a velük való foglalkozás számomra valójában inkább feltöltődés, mint munka. 

Emellett több éve dolgozom Magyarország vezető orvosi lézerklinikáján, ahol nap mint nap értékes tapasztalatokat gyűjthettem a bőrgyógyászat-kozmetológiának ezen dinamikusan fejlődő területén is.

A folyamatos szakmai fejlődés érdekében rendszeresen látogatom a hazai és nemzetközi szakmai konferenciákat, tagja vagyok a Magyar Dermatológiai Társaságnak, és az Európai Bőrgyógyász Társaságnak (EADV), valamint a nemzetközi dermatoszkópia társaságnak (International Dermoscopy Society) is. 

Szakmai érdeklődési körömbe tartoznak a gyermekbőrgyógyászati kórképek mellett a bőr különféle daganatos elváltozásai, ezek hatékony kiszűrése, valamint a lézerkezelések bőrgyógyászati, kozmetológiai alkalmazása. 

Munkámban mindig törekszem a kis és nagy páciensekkel való közös gondolkodásra, ezért nagy hangsúlyt fektetek a pontos és körültekintő kommunikációra, hogy amennyire lehetséges, együtt határozzuk meg a kezelés irányvonalait, melyek mentén a gyógyuláshoz juthatunk el.

Remélem, hamarosan találkozunk, hogy együtt próbáljunk megbirkózni a kisebb-nagyobb bőrgyógyászati problémákkal. 

Milyen problémákkal jelentkezhetnek hozzám a kis páciensek?

  • atopiás dermatitis / ekcéma 
  • anyajegyvizsgálat, bőrrákszűrés
  • bőrkiütések 
  • uszodaszemölcsök
  • közönséges szemölcsök
  • pigmenteltérések
  • pattanásos bőr