Dr. Benkő Adrienn

Gyermekorvos

2002-ben diplomáztam a Pécsi Orvostudományi Egyetem falai között. A Szekszárdi Megyei Kórház gyermekosztályán, majd a Péterfy Sándor utcai Kórház Koraszülött- és csecsemőosztályán kezdtem pályafutásomat. A szakvizsgára készülés évei alatt a legtöbb budapesti gyermekgyógyító intézményben szereztem tapasztalatot és ismeretet. 2013 óta csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosként, 2014 óta házi gyermekorvosként dolgozom Budaörsön. Ebben végül megtaláltam a helyem: munkám a szenvedélyem, a gyermekek társasága külön örömet okoz nap mint nap. Fontosak számomra az emberi kapcsolódások, a nyitott és ítélkezésmentes egymásra figyelés. A kommunikációt legalább olyan fontosnak tartom a munkámban, mint a korrekt szakmai ellátást.

Érdeklődésem néhány éve a test-lélek kapcsolata és összefüggései felé is fordult, folyamatos tanulásban és úton vagyok az önismeretben és a szélesebb értelemben vett segítővé válásban. Mindennapjaim szerves részét képezi a zene és a jóga.. Két kamasz gyermekem útját kísérem. 

Nagy örömmel vágtam bele életem újabb kihívásába akkor, amikor Dr. Vörös Annával karöltve az L33 Kids rendelőt megálmodtuk, hogy még több gyermek számára tegyünk elérhetővé színvonalas gyermekgyógyászati ellátást!